LKJCK-2
LKJCK-1
LKJCK-3
新闻01

Ngeunaan Parusahaan Urang

Naon Anu Urang Lakukeun?

Tanggal 24Désémber1953年,RapatPamaréntah199thdéwannagara ngadamel“ Putusan dina dina ngadegna jaringanproyéksipilem pilem sareng sareng sareng sareng sareng sareng sareng sareng utuskeun ngawangun ngawangun pabrik pabrik pilem pilem di cina。

Tanggal 1 Juli 1958年,Pamecah Taneuh Diproyeksikeun di Kota 乐动买球下载appBaoding,Propinsi Hebei。Ngaran Perusahaan Awal,d乐动买球下载appiaktipkeun的Baoding Filmstrip Factory。

Tingali Langkung

Produk Panas

Produk Urang

Hubungi kami pikeun albeum conto langkung

numutkeun ka kabutuhan anjeun,Sesuaikeun Pikeun Anjeun,Sareng Sayogi Pikeun Anjeun

Pisan Ayeuna
  • 优点

    Kauntungannana

    Produk kami ngagaduhan吉隆提斯·萨鲁·萨伦·萨伦·凯里迪特·苏帕多斯·乌朗·蒂亚斯·尼耶尔·塞埃尔·凯特·卡博·卡博·卡彭·萨伦·萨伦分销商di nagara kami。

  • 技术

    Téknologi

    Kami Bertahan Dina Kualitas Produk Sareng Ngontrol Sacara KetatProsésNgahasilkeun,Komitmen Pikeun Pikeun Pembuatan Sadaya Jinis。

  • 服务

    巴拉雅南

    Nahaéta预售Atanapi Saatos-Penjualan,Kami Bakal nyayogikeun anjeun anjeun jasapangsaénaPangsaénaPikeunpikeunngabéjaanngabéjaansareng ngagunakeun ngagunakeun produk urang urang urang urang langkung langkung gancang。

Inpormasipangénggalna

沃尔托斯

Baidu
map