LKJCK-2
LKJCK-1
LKJCK-3
新闻01

PërKompaninëTonë

ÇfarëBëjmëne?

Më 24 dhjetor 1953, mbledhja e 199-të e qeverisë e Këshillit të Shtetit mori një "Vendim mbi krijimin e një rrjeti të projeksionit të filmit dhe industrisë së filmit" dhe vendosi të ndërtojë një fabrikë filmi në Kinë.

Më1Korrik 1958,U Parashikua Prishja eTokësNëQytetin Baodin乐动买球下载appg,Provinca Hebei。Emri Fillestar iKompanisë,Ba乐动买球下载appoding Filmstrip Factory,U Aktivizua。

ShikoMëShumë

produktetënxehta

produktet tona

Na KontaktoniPërMëshumëShumëshembujtëbumeve

sipas nevojave tuaja,persunizojeni pe jer ju dhe sigurojini zgjuarsi

pyetje tani
 • 好处

  Përparësitë

  produktettonakanëcilësiTëirëdhekredi p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p persherrndarësnidinvendin vendin n n na lejuartëlejuarttna lejuart the。

 • 技术

  Teknologji

  nevazhdojmënëcilësitëe produkteve dhekontrollolojmënënyrënyrërigorozeproceset e prodhimit,tëpërkushtuarpodprodhimin e prodhimin etëgjithagjitha llojeve llojeve。

 • 服务

  Shërbimi

  pavarësishtNëse的para-shitje apo pas-shitjes,ne do t'juofrojmëshërbiminmëtërbiminMirëpëmirëpërtt'ju njoftuar dhe p njoftuar dhe p p podejt produktet tona produktet tona。

Informacioni I Fundit

Lajme

Baidu
map