LKJCK-2
LKJCK-1
LKJCK-3
新闻01

Babagan Perusahaan Kita

apa唱kudu kita lakoni?

坦格尔(Tanggal)1953年12月24日,Rapat Pamrentah Dewan Negara 199th Nggawe“ Keputusan Panyiapan Jaringan Proyeksi电影Lan Industri电影” Lan Mutusake Nutusake Nggake Nggawe Pabrik电影中国。

Ing Tanggal 1 Juli 1958年,Pemecah Lemah Diproyeksikan Ing Kutha 乐动买球下载appBaoding,Provinsi Hebei。Jeneng Perusahaan Awal,D乐动买球下载appiaktifake的Baoding Filmstrip Factory。

ndeleng liyane

Produk Sing Panas

Produk Kita

Hubungi Kita Kanggo专辑Conto Liyane

Miturut Kabutuhan,Selaras Kanggo Sampeyan,Lan Menehi Sampeyan Akal

英格基·赛基(Ingkir Saiki)
  • 优点

    卡卢万

    Produk duwe kualitas apik lan kredit supaya bisa nyiyapake akeh kantor cabang lan分销商ing negara kasebut。

  • 技术

    Teknologi

    kita tetep kuwalitas ing produk lan ngontrol proses pamrograman kanthi setya kanggo nggago nggawe kabeh kabeh jinis。

  • 服务

    Layanan

    APA WIS ADOL UTAWA SAWISE ADOL,KITA BAKAL MENEHI LAYANAN PALIK APIK KANGGO MENEHI KATRANGAN LAN NEGGUNAKAKE PRODUK KANTHI LUWIH CEPET。

Informasi Paling Anyar

瓦尔塔

Baidu
map